Преминете към основното съдържание

Хайди Клум и Том Каулиц празнуват годишнината от сватбата си на остров Капри

Преди седмица 48-годишната Хайди Клум и нейният 31-годишен съпруг Том Каулиц пристигнаха на остров Капри. Те са придружени и от брата-близнак на Том Бил и четирите деца на Хайди.

Миналия уикенд Хайди, Том, Бил и Лени присъстваха на годишната благотворителна гала вечеря на UNICEF x Luisaviaroma на Капри, а след това решиха да останат още малко на емблематичния остров. Именно тук преди две години Хайди и Том вдигнаха великолепна сватба.

Преди няколко часа Хайди публикува в своя Instagram снимка от сватбата си, която преди това не беше споделяла с последователите си. Тя поздрави съпруга си за годишнината и за пореден път му призна любовта си. По -късно красавицата публикува още няколко нови снимки с любимия си.

„Капри, 3 август 2021 г.”

- написа Хайди към снимките.

Хайди, Том, Бил и децата се забавляват чудесно на острова. През деня те обикновено прекарват известно време на яхта, карат джетове, плуват в топлото море и правят слънчеви бани. Вечер голямата компания излиза в града, където се разхождат по тесните улички, похапват морски дарове в местните ресторанти, любуват се на забележителностите, купуват картички за спомен и правят много красиви снимки за Instagram.

Хайди и Том се срещнаха през 2018 г. и обявиха годежа си в края на същата година. В интервютата си двамата винаги подчертават, че изобщо не се смущават от 16-годишната си разлика във възрастта. Клум и Каулиц се ожениха на яхта, на която празненства са организирали Грейс Кели и принц Рение.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser