Преминете към основното съдържание

„Холивудската“ грешка на Меган, която й коства кралския живот

Наблюдателите са сигурни, че херцогинята е разочарована от живота в двореца, защото е объркала основните понятия.

Кралският експерт Анна Пастернак оцени периода на престой на половинката на принц Хари в двореца и твърди, че бившата актриса никога не е искала да се ограничава във възможностите си. Според някои наблюдатели преди сватбат, кралицата е дала избор на мис Маркъл, очертавайки различните житейски сценарии, които двойката може да избере. Пастернак посочва, че нежеланието на Меган да пасне в каквато и да е рамка не е било приемливо за нито един от случаите, тъй като за всеки член на кралското семейство „задължението винаги е над всичко друго“.

„Присъединяването към кралското семейство идва с много ограничения, които Меган очевидно не е искала“, обяснява Анна.”Не бива да бъркате знаменитост с кралски особи. Дългът винаги е на първо място. "

Меган и Хари започнаха да се срещат през лятото на 2016 г. Двойката обяви годежа си през 2017 г., а през май 2018 г. се състоя бляскавата им сватба.В интервю, което влюбените дадоха след годежа, Меган призна, че преди да се срещне с внука на кралицата, „тя е знаела малко за Хари“. Пред Опра Уинфри херцогинята на Съсекс заяви, че не е била готова за живота в двореца и имала слаба представа за бъдещите си отговорности.

След сватбата си с принца Меган сложи край на актьорската си кариера и стана активен член на кралското семейство. В The Winfrey Show тя призна, че не е знаела каква е бъдещата й роля и до какво точно ще доведе изборът ѝ. „Нямаше начин да зная какво би било моето ежедневие, а то бе толкова различно.“.

Пастернак предполага, че Меган "има неограничени амбиции" и прогнозира, че един ден херцогинята ще иска да заеме политически пост. В интервю за Fox News Анна каза: „Виждам, че Меган е подкрепена от влиятелни хора и в крайна сметка ще се опита да заеме политически пост. Мисля, че амбициите й са безкрайни. Така че не бих се изненадала, ако това стане част от нейния дневен ред. Цялата власт ще й принадлежи, ако тя наистина го иска. "

Това не е първият кралски наблюдател, който поставя под съмнение етиката на херцогинята на Съсекс. Пиърс Морган, който успя да опознае лично Меган, стана жертва на Маркъл и разбра какво трябва да търпят някои от близките й. Морган укори Съсекс, че "се е отказала от баща си", като предупреди обществеността, че при Меган "нищо не трае дълго". Журналистът вярва, че херцогинята е в състояние да „изтрие“ всеки, който „не й е нужен вече“. В австралийското Sunrise Morning Show Пиърс заяви: „Меган има навик да се отърва от всеки, който вече не й е полезен. Мисля, че докато Хари й е полезен, всичко ще е наред. "

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser