Преминете към основното съдържание

Хора от шоуто на Адел нарекоха работата с нея "истински кошмар"

Певицата не се съобразила с предупрежденията на организаторите.

Служителите в комплекса Caesars Palace, където трябваше да се състои концертът на Адел, я обвиниха в капризно поведение и казаха, че работата с нея и екипа й е "истински кошмар".

Става въпрос за вече отмененото шоу на певицата Weekends With Adele. Според запознати то е било отменено заради капризите на звездата. Журналистът от Лас Вегас Скот Робин каза пред Daily Mail, че Адел имала огромни изисквания за оборудване и проявявала „комплекс на дивата“.

„Мястото разполага с огромен екран, много високотехнологичен, но екипът на Адел настоя за напълно нова система с екран с няколко инча по-голям от инсталирания”, твърди журналистът и добавя, че е било невъзможно новата техника да бъде доставена навреме поради проблеми с доставките. Твърди се, че Адел е знаела за тези проблеми и че шоуто ще бъде застрашено, но въпреки това настоявала за ново оборудване. В резултат на това концертът трябвало да бъде отменен.

Самата Адел не е коментирала публично тези обвинения, но лично се извини в Instagram на феновете за отмененото шоу.

„Много съжалявам, но шоуто ми не е готово. Направихме всичко възможно да направим всичко перфектно, но бяхме разочаровани от закъсненията на доставката и коронавируса. Ужасно съм разстроена, много съжалявам, че това се случи в последния момент”, казва със сълзи на очи Адел казва във видеото.

Много фенове приеха скептични тези извинения: хората са възмутени, защото са пътували за шоуто от чужбина и вече са похарчили пари за хотели и полети.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser