Преминете към основното съдържание

Хранителните навици на принц Чарлз, които подлудяват персонала му

Бъдещият крал на Великобритания е привърженик на модерна диета, а понякога това никак не се харесва на хората от екипа му, които го придружават при пътувания.

72-годишният Чарлз е почитател на интервалното гладуване и се ограничава само до две хранения на ден - лека закуска и вечеря.

Престолонаследникът закусва едно и също всеки ден – според дворцовият експерт и писател Сали Бедел Смит, в делничните дни сутрешното меню включва пшеничени зародиши и зърнени храни с мед, последвани от пресни плодове и чай. А през уикендите Чарлз предпочита да яде бъркани яйца със сирене по авторска рецепта от готвачите на Кларънс Хаус.

Решението на принца да пропуска обяда е истинско предизвикателство за екипа му. „Когато правим еднодневни посещения в друг град или пътувания в чужбина, той може да присъства на събития през целия ден, без да спира за почивка, което означава, че всички ние също трябва да пропуснем обяда“, споделя анонимен служител на Чарлз пред Daily Mail. „В известен смисъл това е добре, защото Чарлз има време да се срещне с много хора. Но той сякаш не забелязва стърженето в стомасите на хората около него. "

Източникът на публикацията също така отбелязва, че хората от екипа му са свикнали с тази особеност и сега се стараят да закусят обилно, така че, подобно на Чарлз, да минат с две хранения на ден. Бившият кралски кореспондент Гордън Райнер, който придружава принца на обиколките му, разказва. „Обядът се приема от Чарлз като лукс, който пречи на работата му, така че той закусва и работи без прекъсване до вечерта. Разбрах това, когато започнах да отразявам кралски турнета. Умирайки от глад, гледах със завист как неговият изстрадал персонал вади закуски от джобовете си и яде в движение."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser