Преминете към основното съдържание

Хю Джакман и съпругата му се развеждат

Те бяха смятани за едно от най-стабилните семейства в Холивуд.

Хю Джакман се развежда със съпругата си Дебора-Лий Фърнес след 27 години брак. Двойката пусна съвместно изявление, което беше ексклузивно публикувано от People.

"Имахме късмета да прекараме почти три десетилетия заедно като съпруг и съпруга в прекрасен, изпълнен с любов брак. Нашият път се променя и ние решихме да се разделим, за да продължим собственото си развитие", се казва в изявлението.

Двойката остава в добри отношения след развода и отбеляза, че семейството „е било и винаги ще бъде основен приоритет“.

„Ние влизаме в тази следваща глава с благодарност, любов и доброта. Оценяваме високо вашето разбиране и ви молим да уважавате нашата поверителност, докато семейството ни преминава през този преход в живота на всичките ни“, пишат те, добавяйки, че това е „единственото изявление“, което ще направят. Причините за развода не се уточняват.

67-годишната Дебора-Лий е с 13 години по-възрастна от 54-годишния Хю Джакман, което често предизвикваше критики в обществото.

Хю Джакман и Дебора-Лий се срещнаха на снимачната площадка на австралийския сериал Corelli и през 1996 г. се ожениха. След дълги години брак те бяха смятани за едно от най-ярките и стабилни семейства в Холивуд. Двойката има две осиновени деца: 23-годишният Оскар и 18-годишната Ава.

Вътрешен човек, близък до Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес, разказа пред Daily Mail за причините за развода на звездната двойка. Според него отношенията на съпрузите са били негативно повлияни от локдауна по време на пандемията от коронавирус и продължаващите стачки на холивудски актьори и сценаристи.

Според източника през последните години любовта между Хю и Дебора започнала да се превръща в приятелство и окончателно рухнала по време на пандемията. Двамата са работили върху връзката си, опитвайки се да преодолеят възникналото между тях напрежение и да възстановят старите чувства, но накрая признали един пред друг, че най-доброто решение би било да останат приятели.

"Те се опитаха, но не успяха. И стачките само влошиха нещата, поставяйки ги в същата позиция като по време на Covid, когато просто хабяха енергията си. Хю откри, че магията между тях е изчезнала. Деб също имаше подобни мисли и притеснения. Така че беше най-добре да се разделят", обяснява вътрешният човек, добавяйки, че бившите съпрузи винаги ще бъдат свързани от общите си деца, така че никога няма да кажат нищо лошо един за друг. „Просто тяхното време е минало и те са приели съдбата си.“

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser