Преминете към основното съдържание

Киану Рийвс: „На 52 съм и няма да имам никакви деца!“

Актьорът смята, че му е твърде късно да става баща
Киану Рийвс
Киану Рийвс © Getty

Трагедиите, с които се сблъска в живота си Киану Рийвс, сериозно повлияха върху начина му на мислене и върху житейските му принципи. Изглежда актьорът се е примирил с това, че никога няма да има семейство. „Твърде късно е. Това е краят. Аз съм на 52 и няма да имам никакви деца!“, заяви актьорът в интервю наскоро. Актьорът допълва, че се е примирил с възрастта си и с мисълта за неизбежната старост и че отказва да следва стереотипи. „По дяволите стереотипите. С остаряването и с напредването на възрастта ми аз се чувствам съвсем добре. „Нямам преживявания от типа: о, какво още ми е останало да направя?“, допълва Киану.

Актьорът е известен със своята интровертност и бягство от публичност, не афишира личния си живот. През 1999 г Рийвс и неговата приятелка Дженифър Сийм губят детето си, а след две години тя загива в катастрофа. От този момент актьорът окончателно се затваря и всичко,което става в живота му извън снимачната площадка, остава в пълна тайна за пресата. В различни моменти на Рийвс му бяха приписвани връзки с Чарлийз Терон, както и с руската актриса Анна Скиданова.

 

Още по етикети

новини , звезди
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser