Преминете към основното съдържание

Киара Ферани с ексклузивна грим колекция за LANCÔME

Тя е налична и у нас!

Киара Ферани, момичето, което вдъхновява над 16 милиона души (толкова са последователите й в Instagram), постигна поредния си голям и много вдъхновяващ успех. След като вече има своя модна марка, сега италианката има и своя грим колекция. Тя е в колаборация с една от най-големите козметични марки в света - Lancôme, на която Киара Ферани е и лице. Вижте рекламното видео.

Изключително закачлива, различна и креативна, колекцията е създадена с участието на самата Киара, като се основава на нейната лична визия за грима, както и на трите роли, които съвместява в динамичния си живот - на майка, на бизнес дама и на парти момиче. От розовите метални опаковки на продуктите ни гледат искрящите флиртуващи очи на Киара - запазената марка на всички продукти, създадени от инфлуенсърката.

„Исках да създам колекция в грима, която изразява 100% моя стил. Затова обединих усилията си с Lancôme. Работихме по продукта и комуникацията, която е характерна за момичетата от моето поколение. Флирт, вдъхновение и забавление са трите ключови думи, които дадоха живот на проекта. Дълбокото ми убеждение е, че гримът е мощно оръжие на жената да се чувства по-добре, да се справя с ежедневните предизвикателства и да постига целите си с плам.“

Колекцията се състои от три ексклузивни цвята на червилото L’Absolu Mademoiselle Shine, три гланца L’Absolu Lacquer и лимитирана спирала Hypnôse Drama. Звездата в колаборацията обаче е палитрата Flirting Palette, която е събрала в себе си цели 13 продукта - 4 червила, 4 цвята сенки за очи, 3 хайлайтъра, руж, глос и 3 четки, с които да нанасяте всеки от продуктите. Суперпрактично, удобно, но най-вече красиво - отвътре, а и отвън.

Колекцията се предлага и у нас само онлайн тук.

Вижте в галерията ни всяка една от трите визии на Киара Ферани, както и продуктите от самата колекция. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser