Преминете към основното съдържание

Кийра Чаплин пред ELLE България: „Аз наистина никога не плача!“

Внучката на Чарли Чаплин избра списание номер едно в света на модата за ексклузивна сесия
Кийра Чаплин на корицата на декемврийския брой на сп. ELLE
Кийра Чаплин на корицата на декемврийския брой на сп. ELLE

„За втори път съм в София, само дето не мога да си спомня първия път, когато бях, дали връчвах или получавах награда...“ С тези думи Кийра Чаплин буквално подготви екипа на ELLE за забавен и приятен снимачен ден. Пристигнала по покана на фестивала „Синелибри“, внучката на Чарли Чаплин избра сп. ELLE за ексклузивна сесия и корица. За участието й от Виена пристигна и българската дизайнерка Анелия Пешев, с която са приятелки от години.

Внучката на Чарли Чаплин пред катедралата „Свети Александър Невски“

„Свикнала съм хората да ме питат за дядо ми. Предимно за него даже“, споделя Кийра пред ELLE. А малцина знаят, че тя освен внучка на гениалния Чарли Чаплин, модел, актриса и продуцент, е и рали състезател. За интересните й професии може да прочетете в новия брой на сп. ELLE. В интервюто Кийра Чаплин признава още: „Аз наистина никога не плача! Винаги ще бъда бунтарка по душа, защото обичам да правя нещата по моя начин. Обичам да работя над големи проекти и да бъда шеф, но също харесвам да се снимам като модел.“

Кийра Чаплин – модел, актриса, продуцент, рали състезател...

Разкошните кадри за корицата и сесията са дело на Темелко Темелков.

В броя ви очакват още интересни звезди, като Себастиан Курц, политикът с визия на манекен. Дали красотата е порок в политиката? Ще има ли Европа първия си толкова млад правителствен лидер? И възможно ли е Австрия да бъде ръководена от политик, който живее с половинката си без брак, и оглавява партията си, без да има висше образование? Четете в новия брой на сп. ELLE!

На страниците му е също предисторията и развитието на хаштага #MЕtoo, който, провокиран от секс-скандала с холивудския продуцент Харви Уейнстейн, припомни срамната статистика на Европа: всяка трета жена е жертва на физически или сексуален тормоз. Къде се нарежда България? Отговорите са в декемврийския брой на сп. ELLE.

Очакват ви още много мода, стилни подаръци и усмихнати лица. Плюс вдъхновение от три красиви майки и техните дъщери със завидно стилово единомислие – Надя и Козима Ауерман, Ванеса Паради и Лили-Роуз Деп, Синди Крауфорд и Кая Гербер. И освен рецепти за Коледа, няколко такива и за самочувствие, при това от споделения опит на редакторите на ELLE по света – за увереността от съблекалнята до модния подиум, от отношенията в офиса до тези вкъщи.

Търсете новия брой на сп. ELLE от 21 ноември!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser