Преминете към основното съдържание

Кийра Найтли на 31 г. - много по-уверена и щастлива

Дъщеря й я научила да се харесва
Кийра Найтли
Кийра Найтли © Getty images

Според последно проучване жените са най-стилни, след като навършат 30 години. Преди това те експериментират в съчетаването на модели и цветове, докато стигнат до момента, в който се чувстват най-уверени в това кое стои добре и кое не на типа тяло, което притежават.

Актрисата Кийра Найтли е поредното доказателство за това твърдение. В интервю за списание ELLE британската звезда сподели, че "20-те ми години бяха ужасни." И, ако в тази възраст някои от модните й решения, будеха почуда, то днес тя винаги присъства в класациите на най-елегантните и стилни знаменитости. Не случайно Карл Лагерфелд й се довери да бъде лице на марката Chanel. Сега, вече минала 30-те актрисата се чувства не само по-щастлива в личния си живот, но и в професионалния. 

Найтли не крие, че през годините е имала сериозни притеснения относно тялото си. Нещо, което напълно се е променило, след раждането на дъщеря й Еди. "Това е много първична любов. И доста необичайна. Този живот ми донесе способността да не спя и все пак да продължавам. Не е приятно – не вярвах, че ще го мога за толкова дълго време, но ето че се справям. Минах и през онези период, в който се гледаш в огледалото и си мислиш: „Де да имах други крака или ръце, или каквото и да е.“ Но после идват бременността, раждането и кърменето и тогава си казваш: „Леле, тялото ми е изумително, никога повече няма да го обиждам!“, откровено сподели в интервюто си за ELLE Кийра Найтли. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser