Преминете към основното съдържание

Килими, злато и 20 стаи: как изглежда домът на Кейт и Уилям

Лондонската резиденция на херцога и херцогинята на Кеймбридж, известна като „Апартамент 1А” в двореца Кенсингтън, е дом на известната съпружеска двойка и техните три деца (принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи). Но как изглежда покоите им отвътре?

Кралските покои на принц Уилям и Кейт Мидълтън могат много условно да бъдат наречени „апартамент“. Местообитанието е по-скоро миниатюрно имение, скрито в двореца. „Къщата им е просто огромна! И прилича на късче от провинцията в централен Лондон “, казва кралският биограф Ингрид Сюард. Редките снимки от лондонския дом на Кейт и Уилям само потвърждават тези думи и загатват за лукса, в който живее семейството: със скъпи произведения на изкуството и уникален интериорен дизайн, в чието създаване пряко участва и самата Кейт.

„Апартаментът има 20 стаи, както и мазе и таванско помещение, и прилича на доста голяма къща“, казва биографът Кристофър Уорик. "Всички кралски резиденции в двореца Кенсингтън се наричат апартаменти, но всъщност не са." Освен това "апартаментът" на Кейт и Уилям включва асансьор, фитнес зала и кухня на стойност 310 000 долара, която двойката ремонтира за своя сметка. В дома им има много златни облицовки (особено в хола), скъпи килими, картини в стари рамки и семейни снимки.

През март кралските особи публикуваха снимка, на която Уилям записва подкаст в стая в къщата, на която се виждат светли стени, покрити с копринени тапети, и контрастиращи дървени подове. Обзавеждането от тъмно дърво и кожените кресла е допълнено от пъстър килим и ярки златни лампи.

Преди години президентът Барак Обама и съпругата му Мишел посетиха дома на Кейт и Уилям и на снимките се виждаше как весело разговарят с херцозите на Кембридж седнали на плюшени кремави дивани. Стаята беше окъпана от топлата светлина на безброй лампи, а голяма част от мебелите бяха украсени с декоративни елементи с класически дизайн.

Трябва да се отбележи, че това е само една от кралските къщи на двойката. Семейството има и просторна селска резиденция, Анмер Хол, където всички са прекарали времето под карантина.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser