Преминете към основното съдържание

Ким Бейсинджър иска да разруши брака на Алек Болдуин?

Актрисата става част от "50 нюанса сиво"
Ким Бейсинджър
Ким Бейсинджър © Getty images

Секссимволът от 80-те Ким Бейсинджър успя да хвърли в смут настоящата съпруга на Алек Болдуин, след като публично призна, че може отново да се влюби в актьора. Въпреки че минаха 15 години от развода на двойката, актрисата споделя, че вижда невероятната промяна в бившия си мъж и това изключително много й харесва.

"В последно време Алек много се промени. Престана да бъде агресивен. И да, смятам, че е много привлекателен мъж", откровено призна в интервю блондинката. Покрай развода си през 2001 г. Ким и Алек постоянно присъстваха в пресата заради големите си скандали при разпределянето на финансите и най-вече заради грижите за дъщеря им Айрланд. Периодът беше много емоционален за Алек, който дори посещаваше курсове за овладяване на гнева.

© Getty images, Алек Болдуин с новото си семейство

Актьорът обаче много се промени покрай връзката си с йога инструкторката Хилари Томас, която е бременна с третото им дете. Изглежда това е направило впечатление и на Ким. "В последно време отношението ми към мъжете се промени. Ако преди харесвах бунтари, то днес ми прави впечатление добротата и хумора. Виждам как Алек се промени и смятам, че отново бих могла да се влюбя в него", обяснява актрисата.

Дали ше разбие брака на Болдуин с Хилари, питат се всички. Дотогава можем само да очакваме играта на Бейсинджър във втората част на трилогията "50 нюанса сиво" - "50 нюанса по-тъмно", където тя влиза в образа на доминантката Елена Линкълн.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser