Преминете към основното съдържание

Ким и Кание пак се изхвърлиха. Кръстиха сина си Сейнт

Форумите се препълниха със смешни колажи
Ким и Кание
Ким и Кание © getty images

Въпреки спекулациите на феновете, че Ким и Кание ще дадат нормално име на новородения си син и ще го кръстят на покойния баща на риалити звездата - Робърт, щастливите родители отново решиха да заложат на уникалността.

Самата Ким сподели, че момченцето й вече има име и то е Сейнт (от англ. Свети) Уест. Вече се появиха коментари в мрежата, че двойката се е изхвърлила прекалено много този път. За феновете им обаче това е напълно очаквано, особено след като известният му татко не веднъж е споделял, че самият той е Бог и дори има песен, кръстена точно така - I Am God.

Новината за името на сина на Ким и Кание моментално стана тема за подигравки, като колажите с родителите заваляха един след друг. На един се твърди, че когато е избирала името на детето си, риалити звездата е била надрусана с марихуана.

Макар че името Сейнт не е сред най-популярните детски имена, за миналата 2014 г 32 момченца са били кръстени по този начин. Очаква се, че след като Ким и Кание го популяризираха толкова много, родителите, желаещи да нарекат по този начин децата си, да се увеличи.

Любопитното е, че рокаджията Пийт Уенц, който е бивш съпруг на Ашли Симпсън, също кръсти сина си Сейнт, след като мъникът се роди през 2014 г. А с какви колажи бяха запълнени форумите след новината за името на сина на Ким и Кание можете да видите от галерията.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser