Преминете към основното съдържание

Ким и Кание плащат за сурогатна майка

Стана известна и сумата, която й се плаща
© getty

Въпреки трудностите във взаимоотношенията на Ким Кардашян и Кание Уест, двойката планира още едно дете.

Проблемът е, че при Ким е открито рядко заболяване - плацента акрета, която е опасно за здравето и живота й, ако тя реши отново да забременее. 

Във връзка с това, двойката е решила да ползва услугите на сурогатна майка. Жената, която ще ражда вместо Ким вече е подписала дълъг договор. 

Съгласно условията, сурогатната майка ще получи 113 000 долара. 

 

 

 

 

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

 

68 000 долара ще се прехвърлят (или вече са преведени) веднага след подписването на "сделкaта", а след това, в рамките на 10 месеца, тя ще получава 4500 долара.

Ако обмислят да заченат две или повече деца от планираното, заплащането също ще се увеличи. В същото време, през целия период на бременността, жената трябва да отговаря на определени условия.

Забранена е консумацията на алкохол, сурова риба и месо. Също така е против договора да боядисва косата си, да влиза в контакт с котки. Вето има същу върху горещата вана и сауна.

Родителската отговорност за всяко дете, дори, ако то има някакви вродени или други аномалии или дефекти, са изцяло върху Ким и Кание. 

Припомняме, че двойката има две деца - Норт и Сейнт Уест. 

 

 

 

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser