Преминете към основното съдържание

Ким и Кание се обожават, но са твърде различни

Източник от обкръжението на двойката разказа за причините за предстоящия развод

Бурната година в семейството на Кардашиян Уест, която включваше малкообещаващото участие на рапъра в президентскат надпревара и публичната му битка с биполярно разстройство, беше последвана от поредния слух за развод. Много източници от обкръжението на двойката заявиха, че зад привидно щастливите семейни снимки на звездите се крият дълбоки проблеми, а Ким вече обсъжда развода с адвокати. Сега вътрешен човек, близък до семейството на знаменитостите, сподели в интервю за People причините за раздялата между Ким и Кание.


„Ким знае какво иска от живота. Тя иска да продължи да живее в Лос Анджелис, да създава по-добър живот за децата и да се фокусира върху своите работни проекти”, споделя източникът. "Те просто не могат да постигнат единомислие, когато става въпрос за семейното им бъдеще." „Любовната история между Ким и Кание приключи отдавна, преди повече от година“, добави друг приближен. "Те се обожаваха един друг, но имат твърде много различия."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser