Преминете към основното съдържание

Ким Кардашян показа снимки от кръщенето на децата си в Армения

Реалити звездата получи ново име според църковните порядки
© kimkardashian

Ким Кардашиян, продължава да пуска снимки от миналоседмичното си пътуване до Армения, където се кръсти заедно с най-малките си деца.

В Instagram тя показа на своите последователи снимките, направени в катедралата Еджмиацин в град Вахаршапат. Именно там се проведе религиозната церемония, която се превърна в изненада не само за феновете на американската звезда, но и за 27-годишния дякон Наири Срапинян, който кръсти знаменитостта и децата ѝ.

„Благодаря на Армения за това незабравимо пътуване. Истинска благословия беше да се кръстя с децата си в Първопрестолен Свети Ечмиадзин, главната катедрала на Армения, която понякога се нарича Ватикана на Арменската апостолска църква. Той е построен през 303 година”, написа в социалната мрежа Ким.

При кръщението всеки от тях пполучи своето християнско име. Сейнт получи името Григор, Чикаго - Ашхен, Псалм - Вардан, а Ким взе името Ехине. Кортни заедно с децата си Мейсън, Пенелъпи и Рейн, също участваха в церемонията. По-голямата сестра на Ким взе църковното име Гаяне. 

В катедралата беше и най-голямата дъщеря на Ким Кардашиян и Кание Уест, шестгодишната Норт, която беше наблюдател на церемонията, защото родителите ѝ я кръстиха в арменската църква в Йерусалим, когато тя беше на една годинка.

По-рано стана известно, че режисьорът и художник Джоан Сфар планира да направи филм, вдъхновен от грабежа на Ким Кардашиян в Париж. След този случай Ким е особено внимателна към личната си информация и споделянето в реално време и за това публикува с поне седмица по-късно преживяванията си. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser