Преминете към основното съдържание

Ким Кардашян получи извинително писмо от своя грабител

Нападателят иска да се срещне с риалити звездата, за да се разкае за деянието
Ким Кардашян
Ким Кардашян © getty

Ким Кардашиан получи писмо от един от нападателите, които я атакуваха в Париж преди една година. Според медиите писмото е изпратено от Аомар Аит Хедаш, предполагаем организатор на грабежа.

В писмото на френски език се съобщава следното: "Виждайки Вашите емоции и осъзнавайки психологическата травма, която Ви причиних, реших да Ви пиша. Но не, за да получа снисхождение. Бих искал да се срещна с Вас, за да кажа колко съжалявам за постъпката си и да споделя колко се трогнах, когато Ви видях в сълзи. Съжалявам, че съм наранил Вас, Вашите деца и Вашия съпруг и другите Ви близки хора ... Надявам се, че писмото ще Ви помогне навреме да забравите болката, която преживяхте по моя вина."


КИМ КАРДАШЯН И КАНИ УЕСТ ОЧАКВАТ ТРЕТО ДЕТЕ, НО ТОЗИ ПЪТ ОТ СУРОГАТНА МАЙКА


Кардашян реагира на посланието на престъпника с недоверие. Реалити звездата е сигурна, че по този начин атакуващият се опитва да повлияе на решението на съда - да създаде впечатлението, че той се покаява. Ким направи това заключение с основателна причина, писмото беше първо изпратено на съдията и едва тогава на адвокатите й във Франция.

Припомняме, че в нощта на 3 октомври в стаята на Ким Кардашян в Париж се вмъкнаха натрапници в полицейска униформа. Разбойниците завързаха звездата и я заключиха в банята, след което откраднаха бижута й от стаята на стойност около 10 милиона евро.


ШЕР Е МОДНОТО ГУРУ НА КИМ КАРДАШЯН


Ким Кардашиян си върна формата

Галерия

Ким Кардашиян си върна формата

Снимки: Instagram

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser