Преминете към основното съдържание

Ким Кардашян замени любимите си кожени палта с копия от изкуствена кожа

Самата тя сподели за това в Instagram
© kimkardashian

Ким Кардашиан публикува в своя Instagram снимка на 5-годишната си дъщеря Норт, която e облякла едно от кожените ѝ палта заедно с черна бейзболна шапка, повтаряйки един от старите визии на майка си.

"Помните ли, когато ги бях сложила? Тя комбинира същата визия като моята, но ето един интересен за вас факт - заместих всичките си любими кожени палта от естествена козина с техните изкуствени копия."


ЛОС АНДЖЕЛИС ЗАБРАНИ ПРОДАЖБАТА НА КОЖА С КОСЪМ


Феновете на Кардашян щастливо приеха това послание, отбелязвайки, че им харесва факта, че Ким вече не подкрепя кожената индустрия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Припомняме, че преди няколко години Памела Андерсън, известна с активната си еко-позиция и борбата за правата на животните, призова Ким да се откаже от естествената кожа. През зимата на 2017 г. тя изпрати на реалити звездата кожено палто и я покани да преразгледа модните си навици в навечерието на Коледа и Нова година.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser