Преминете към основното съдържание

Ким Кардашиян никога не е била толкова слаба

Нова нейна снимка доказва, че тя работи усилено за формата си
© Instagram/kimkardashian

Ким Кардашиян роди през декември миналата година, но не изглежда като 35-годишна майка на две деца. Нещо повече, тя без излишна скромност прави съпричастни всички свои фенове с процеса на връщането на формата си след раждането и с отслабването си. На една от последните снимки, които публикува в Instagram, се вижда, че по-слаба не е била никога. Днес, осем месеца след появата на сина й, тя признава, че само няколко килограма я делят от теглото, което е имала преди да забременее.

© Instagram/kimkardashian

Ким не крие, че е постигнала резултатите с диетата на д-р Аткинс в комбинация със строг режим на тренировки. За разлика от периода след първото си раждане, когато звездата споделяше, че е в следродилна депресия, сега е различно: „След две деца съм във форма и се чувствам добре. Тренировките промениха живота ми и съм горда с това“, споделя Ким в социалните мрежи.

© Instagram/kimkardashian

Ким Кардашиян си върна формата

Галерия

Ким Кардашиян си върна формата

Снимки: Instagram

Автор Люба Вангелова 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser