Преминете към основното съдържание

Ким Кардашиян облече всички по пижами за бебешкото си парти

Сестра й Клоуи също присъства
Сестрите Кардашиян
Сестрите Кардашиян © Instagram

Макар и със закъснение от няколко седмици Ким Кардашиян все пак организира бебешкото парти за второто си дете, като темата на купона се оказа доста екстравагантна. Всички присъстващи дами трябваше да се появят в дома й не в някакво дизайнерско облекло, а в пижами.

Сестрите й и дори моделката Кара Делевин, която също беше сред гостите, не само, че се придържаха към дрескода, но дори и запаметиха в снимки любопитния си стайлинг. За самата Ким обаче се оказа доста трудно да намери пижама, която да успее да обгърне доста наедрелия й корем.

Сред гостите, които се появиха, бяха и родителите й - майка й Крис и "баща й" Кейтлин. Безспорно обаче най-щастливи да видят сред тях беше сестра й Клоуи. Откакто съпругът й Ламар беше вкаран в болница по спешност тя буквално не се отделя от леглото му. За да бъде до него Клоуи дори отсъства от 35-ия рожден ден на Ким.

© Instagram, Кортни и Кайли

© Instagram, Кара и Кендал

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser