Преминете към основното съдържание

Ким Кардашиян отложи бебешкото си парти заради зет си, който е в кома

Ламар Одом е смесил алкохол с хапчета виагра
Ким пристига в Лас Вегас
Ким пристига в Лас Вегас © Splash

Тази седмица Ким Кардашиян трябваше да събере семейството и най-близките си приятели на бебешко парти за второто си дете. Тя обаче реши да отложи събитието, заради трагедията, която сполетя сестра й Клоуи.

А именно - бившият й мъж Ламар е в кома, след като в продължение на няколко дни редувал алкохол с хапчета виагра в бардак в Невада. Според последната информация това не е единствената субстанция, с която баскетболистът е злоупотребил. Твърди се, че в купона е имало и кокаин, към който Ламар многократно е посягал в миналото.

„В момента Ким изцяло се е фокусирала върху Клоуи и иска да й бъде опора“, споделя приятел на семейство Кардашиян. Заедно с дъщерите си е и майка им Крис, както и сестра им Кортни. Моделката Кендал Дженър прекрати ангажиментите си по време на седмицата на модата в Шанхай и бързо отлетя за Вегас, за да бъде до семейството си и Ламар.

Брат им Роб, който от няколко години отказва да се появява по медиите, също изрази своята съпричастност към бившия си зет, заявявайки, че ще се моли за него. Тъй като Ламар и Клоуи са все още женени, по закон тя ще бъде тази, която ще трябва да вземе животоспасяващите решения за баскетболиста.

© Splash, Ким и Крис излизат от болницата

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser