Преминете към основното съдържание

Ким Кардашиян си купи чанта за 120 000 долара

Аксесоарът е от крокодилска кожа
Ким Кардашиян
Ким Кардашиян © Splash

Съпругът на Ким Кардашиян – Кание Уест, само преди няколко седмици обяви, че има дълг от 50 милиона долара и помоли влиятелните бизнесмени по света да му помогнат, като инвестират в бизнеса му. Рапърът дори поиска от Марк Зукърбърг 1 милиард долара, който шефът на Facebook любезно му отказа.

Изглежда Кание не може да разчита на финансова подкрепа дори от собствената си съпруга, която предпочита да влага парите си в други неща. Вместо да подпомогне бизнеса на мъжа си, Ким реши да се сдобие с нова дизайнерска чанта от марката Hermes.

Аксесоарът е направен от кожата на алигатор албинос и струва баснословните 120 000 долара. Направен е само в няколко бройки и вече не се продава. Всеки желаещ да притежава подобна чанта може да се надява, че собствениците на някоя от бройките ще реши да я продаде на търг. Нищо чудно това да е и самата Ким, особено ако мъжът й задлъжнее още повече и се наложи да го спасява от банкрут.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser