Преминете към основното съдържание

Ким Кардашиян официално е милиардерка

Списание Forbes за първи път включи 40-годишната телевизионна звезда в списъка на световните милиардери.

Още през октомври състоянието на Ким бе оценено на 780 милиона долара, но сега вече достигна 1 милиард. Двата успешни бизнеса на Кардашиян, козметичният бранд KKW Beauty и марката за бельо и домашно облекло Skims, са донесли по-голямата част от приходите на най-известната Кардашиян.

Звездата стартира марката KKW Beauty през 2017 г., след като видя колко успешна е козметичната компания на по-малката й сестра Кайли Дженър, Kylie Cosmetics.

Миналата година Ким продаде за 200 милиона долара 20% от KKW Beauty на Coty, която оцени компанията на Кардашиян на 1 милиард долара.

Тя основа марката Skims през 2019 г. и направи бум с нея по време на пандемията, разширявайки асортимента и започвайки да произвежда удобни дрехи за дома – изключително полезни и търсени по време на изолацията.

Разбира се, не бива да забравяме и рекламните договори на Ким, приходите й от социалните медии (тя има над 213 милиона последователи само в Instagram), както и участието й в популярното семейно риалити шоу Keeping Up with the Kardashians, интересът към което нарасна значително на фона на развода на звездата със съпруга й Кание Уест.

По-малката сестра на Ким, 23-годишната Кайли Дженър, също беше включена в списъка на милиардерите на Forbes. Оказа се обаче, че нейният статус e фалшив. Изчислявайки, че състоянието на Дженър всъщност е малко под 900 милиона долара, Forbes й отне почетната титла миналия май. Дотогава тя носеше титлата на най-младия милиардер на възраст под 21 години.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser