Преминете към основното съдържание

Ким Кардашиян заговори за развод

Бъдещето на Ким и Кание остава неясно

Двойката се събра отново за първи път в понеделник, след като Кардашиян отлетя за Коди, Уайоминг, за да посети рапъра, чието поведение през последните седмици става все по-нестабилно, като се стигна и до разкриване на дълбоко лични данни за семейството и брака му. Ким беше видяна да плаче в колата си, а Кание да седи на седалката до нея.

"Тя не получава от Кание това, от което се нуждае", разказва запознат. "Тя реши да отиде при него, за да му каже, че бракът им е приключил, и да се сбогува." Според източника изглежда, че Уест все още иска да спаси брака си - наскоро той се извини на съпругата си в Twitter, но все още не е предприел конкретни стъпки.

"Той явно не разбира това, което тя му казва, и не е променил нищо от това, което тя му каза, че трябва да промени.", споделя близък до семейството.

„Ким е много разстроена“, допълва той. "Последното нещо, което иска, е да се окаже разведена с четири деца. Тя знае, че финансово ще се оправи, но притесненията й са главно за децата и общия бизнес с Кание. В момента тя говори за развод, но не е сигурно дали наистина ще пусне молба."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser