Преминете към основното съдържание

Ким притеснена как Норт ще приеме новото дете в семейството

До месец на бял свят ще се появи вторият наследник на VIP двойката
Ким и малката Норт
Ким и малката Норт © Instagram

С всеки изминал ден наближава моментът, в който дъщерята на Ким и Кание ще слезе от пиедестала, на който се е възкачила като единствено дете в семейството. Причината е, че около Коледа на бял свят ще се появи братчето й.

Как обаче Норт ще приеме бебето е въпросът, който мъчи майка й Ким. "Определено мога да призная, че съм нервна как Норт ще реагира на бебето. Знам обаче, че тя ще бъде една прекрасна кака и нямам търпение да посрещнем новият член на семейството", споделя Ким. "Наясно съм, че няма да й е лесно - на Норт й е трудно да приеме дори, когато нося други бебета на ръце!"

За да са поне отчасти готови да се справят със ситуацията, Ким и Кание вече малко по малко подготвят дъщеря си за новото бебе.

"Постоянно четем книги за братчета и сестрички! Всяка вечер казваме лека нощ на малкото й братче преди да я сложим да си легне", споделя още риалити звездата в личния си сайт.
 
Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser