Преминете към основното съдържание

Ким спряла да кърми сина си, защото дъщеря й ревнувала

Ким и сестра й Кортни сега са на ваканция в Исландия
Ким Кардашиян
Ким Кардашиян

Колкото и Ким да твърди, че дъщеря й Норт се радва на новороденото си братче, изглежда малката не обича много много да дели майка си със Сейнт. Съпругата на Кание Уест призна в ТВ ефира, че от известно време е спряла да кърми сина си, защото кака му много ревнувала. 

„Норт Уест ме принуди да спра да кърмя бебето. Докато го правех тя не спираше да плаче и да го дърпа от тялото ми. Тя толкова много ревнува, че веднъж дори взе нейната бутилка с мляко и я сложи в бюстието ми, защото искаше да пие, докато и Сейнт суче“, сподели с усмивка пред сестра си Клоуи Ким Кардашиян. 

„Преди няколко дни обаче Норт дойде при мен и ми каза: „Мамо, вече не съм ядосана и можеш пак да храниш бебето. Аз няма вече да плача. Тогава й отговорих, че няма как да се случи, защото вече нямам мляко“, допълни още риалити героинята. 

В момента Ким и сестра й Кортни са в Исландия, където празнуват 37-ия рожден ден на Корт. Заедно с тях е съпругът на Ким - Кание Уест, и най-добрият й приятел Джонатан. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser