Преминете към основното съдържание

КИНО МИТОВЕТЕ: Секс като в „50 нюанса“

Демонстрираното в Червената стая чертае нови измерения на чувствеността. Защо тя не се получава в реалността?
Мечтаете ли за Червената стая?
Мечтаете ли за Червената стая? © iStock

На кино

Откакто Анасейжа Стийл и Крисчън Грей изпитват сладостта на секси мъченията в Червената стая от поредицата книги и филми „50 нюанса“, читателки и зрителки мечтаят да разиграят и те демонстрираното от героите.

Да завържат партньора си за леглото или самите те да се окажат завързани – разбира се, не твърде здраво – и да се оставят да понесат някоя и друга плесница в областта на задните части. Вероятно така ще открият нови измерения на чувствеността?

В действителност

Партньорът ви намира идеята да напляска собствената си любима за опасно застрашаваща световната еманципация.


10 ЗАБЛУДИ ЗА ЛЮБОВТА, НА КОИТО НИ УЧАТ ДЕТСКИТЕ ПРИКАЗКИ


След половинчати опити установявате, че болката и ограничаването на движенията по време на секс невинаги провокират повече удоволствие. Завършвате експеримента със смях и връщате белезниците и екипировката за езда да събират прах обратно в килера.

Вече сте сигурни в едно: колкото по-екстравагантни са вдъхновените от киното сексфантазии, толкова по-добре е да бъдат оставени да гравитират в този имагинерен свят. Действията в реалния живот трябва да са добре обмислени, а не измислени.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser