Преминете към основното съдържание

КИНО МИТОВЕТЕ: Секс в асансьора

Той натиска стоп-бутона, тя палаво се усмихва. Пръстите му шарят по копчетата на ризата ѝ, докато тя сваля колана му... Защо не се получава така и в реалността?
Задръжте асансьора!
Задръжте асансьора! © iStock

На кино

Идеята извира директно от въображението на някои режисьори и включва задължителните елементи от гардероба на секси кариеристката (права пола, закопчана до горе риза и високи токчета) и изтупан в бизнес костюм непознат. Върхът на спонтанният секс!

Той натиска копчето за спиране на асансьора, тя палаво се усмихва, облягайки гръб в стената. Пръстите му шарят по копчетата на ризата ѝ, докато тя разкопчава колана му, и... уау!

В действителност

Да оставим настрана факта, че в новите асансьори вече не се инсталират копчета за спиране (или ако съществуват, е забранено да се използват, освен при спешен случай). Очарованието на тази разновидност на секса на необичайно място става по-малко неустоимо, когато осъзнаете, че сексът в изправен стоеж е доста изтощителна работа.


ЗАЩО ИДЕЯТА ЗА СЕКС В САМОЛЕТ НИ ВЪЗБУЖДА?


Следва проблемът с полата молив, която обикновено не се плъзга така лесно по-нагоре от нивото на бедрата. Ще трябва да я събуете. И тогава? Да рискувате да я стъпчете, при все че ви е толкова ценна? Защо да не я сгънете и сложите някъде настрани?...

Ето че вече не мислите за секс. И по-добре! Всеки момент вратите на асансьора могат да се отворят, а вие да лъснете пред колегите по бельо (в по-добрия случай).

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser