Преминете към основното съдържание

Кирстен Дънст с нафталинов тоалет на Paris Soirée

Актрисата не предполагаше, че някой ще забележи, че е със същатата рокля, която е носила преди 13 години
© Getty

Какво се случва, когато една холивудска звезда реши да повтори роклята си и обувките си няколко пъти на официално събитие? - Скандал!

Както знаете, модните критици са безмилостни и държат под око всеки, който има правото да се нарече звезда. Считана за една от шикозните жени на Холивуд, Кирстен успя да запише своя първи моден гаф за тази година. Чаровната актриса се появи на тазгодишното парти на Chopard в Париж с рокля на дизайнера Кристиан Лакроа, която веднъж вече бе показала на партито Vanity Fair след наградите „Оскар“ през 2004 г. 

© Getty

Видно е, че роклята сама по себе си е красива и тренди, но за нейна жалост носенето ѝ повече от един път на подобно официално събитие се счита за моден гаф и за отбиване на номера. Вероятно самата актриса се е чудила до последно какво да облече и в крайна сметка е решила, че никой няма да се сети за нейния 13 годишен тоалет. 

За съжаление повторенията на неща от гардероба не спират до тук. Кирстен очевидно има сантимент и към точно определени черни обувки с каишка около глезена. От 2007 г. насам тя почти не е пропуснала официален повод, на който да не се появи с тях.

© Getty

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser