Преминете към основното съдържание

Кит Харингтън разказа за любимата си сцена от "Игра на тронове"

Сцената е с участието на съпругата му Роуз Лесли
© HBO

КИТ ХАРИНГТЪН И РОУЗ ЛЕСЛИ ОТ ИГРА НА ТРОНОВЕ СЕ ОЖЕНИХА


Актьорът, който играе ролята на Джон Сноу в сериала "Игра на тронове" - Кийт Харингтън разказа за любимия си епизод с участието на съпругата му Роуз Лесли.

Припомняме, шотландската актриса играе ролята на червенокосата Игрит, любимата на героя на Харингтън, която умира в четвъртия сезон от стрела на Нощния страж.

"Хареса ми нейната смърт. Знам, че звучи странно. Мисля, че тя го изигра страхотно. И това беше първият момент, когато в „Играта“ беше използван забавен каданс. Струва ми се, че тази сцена с битката на заден план беше много красива и вълнуваща ”, признава той в интервю за People.


СОФИ ТЪРНЪР СПОДЕЛИ, ЧЕ Е ИМАЛА ОСТРА ДЕПРЕСИЯ ЗАРАДИ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ


"Най-тъжното е, че никога повече няма да можем да играем заедно, защото сме твърде свързани с поредицата", добави актьорът. "Бих искал да работя със Софи Търнър, но хората ще ни видят като Джон и Санса. От това ще бъде трудно да се оттървем. Бих искала да работя и с Роуз, но ние сме женени и играем двойка, така че не знам дали някога можем да се появим на екрана заедно. "

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser