Преминете към основното съдържание

Кити Спенсър и съпругът й са на меден месец в Италия

В края на юли 30-годишната племенница на покойната принцеса Даяна се омъжи за 62-годишния южноафрикански милионер Майкъл Луис. Три дни след пищното тържество, което се проведе в стар италиански дворец в град Фраскати близо до Рим, светската лъвица и съпругът й, заминаха на меден месец в Италия.

Младоженците отседнаха в луксозен хотел в Позитано, в който цената на една нощувка достига 5 хиляди долара. През уикенда се наложи двойката за кратко да прекъсне медения си месец. Първо, Кити отиде на сватба на приятелка във Великобритания, а след това се отби във Франция. Вчера тя се върна в Италия, за да продължи романтичната ваканция с любимия си.

Кити и съпругът й прекараха вечерта в един от местните ресторанти, който може да се похвали с една звезда Мишлен. Средно вечерята в това заведение, известно със своята гурме кухня, богата винена листа и великолепна гледка към морето и планините, струва от 130 до 210 долара на човек. Малка изненада очакваше Спенсър в ресторанта - картичка с думи на благодарност и поздравления за неотдавнашната сватба от собствениците на заведението.

За вечерята Кити избра тоалет на любимата си марка Dolce & Gabbana - оранжева рокля, подчертаваща фигурата й, съчетана със сандали с искрящи камъни.

Кити Спенсър и Майкъл Люис са заедно от около три години. Преди сватбата си с южноафрикански бизнесмен, чието богатство се оценява на 100 милиона долара, светската лъвица прие юдаизма – вярата на нейния любимия. За Кити този брак е първи, но Майкъл вече има опит в семейния живот. От предишната си съпруга милионерът има три големи вече деца.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser