Преминете към основното съдържание

Класиката е тренди! 15 черно-бели модни доказателства

Галерия

Класиката е супер тренди, а доказателството за това ще намерите в галерията ни. Черното и бялото са ни напълно достатъчни, за да създадем стайлинг, с който да се откроим. Черно-белият тоалет е символ на класическа елегантност, която преплита ретро стила с новите тенденции. Насладете се на разнообразие от десени и комбинации на Balmain, Burberry, Chanel, Herrera и McQueen.

Съчетанието на белия цвят с черен свързваме с Ин и Ян, с равновесие, взаимно допълване и съединение на двете части на цялото. Светлата част на кръга е Ян – активното, мъжкото, небесното начало. Тъмната е Ин – пасивното, женското, земното. Когато енергиите им са балансирани, ние се чувстваме в хармония със себе си. Ето защо черно-белият стайлинг е чудесно решение, което ще ни помогне да бъдем по-спокойни и да изглеждаме добре.

Карето и точките изпъкнаха и се утвърдиха като тренд, който не избледнява, без значение колко време минава, а зебра десенът триумфира на подиума с много стил. Доказа ни, че по нищо не отстъпва на останалите животински принтове, които също са актуални (змийски и леопардов). Носи екстравагантен привкус, но поднесен с усет към детайлите.

Личната ви лятна колекция съдържа ли поне една черно-бяла модна находка?

Още по етикети

тренд , черно и бяло
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser