Преминете към основното съдържание

Класиките, които обичаме да гледаме всяка Коледа

Направете си горещ шоколад и се настанете удобно на дивана. Тези филми от миналото ще ви върнат изгубената магия около Рождествените дни.

Чудо на 34-та улица

Дали ще изберете оригинала от 1947 г. или римейка от 1994 г., този филм ще ви накара да погледнете на празника отново с детски очи. Малката Сюзън, като всички момичета, прави своя коледен списък, но не очаква да получи най-желаните подаръци – нова къща, татко и малък брат. Чудото обаче се случва след срещата й с Дядо Коледа в големия универсален магазин. Момиченцето разбира, че Дядо Коледа е истински и трябва да го докаже на всички! 

Наистина любов (2000)

Любовта е незабравима и недостъпна, тъжна и екстатична, неочаквана и нежелана, неудобна и необяснима, грациозна и трудна. Любовта наистина създава всичко наоколо. От премиера, който моментално се влюбва в служителката си, до писателя, който бяга в Южна Франция, за да залепи разбитото си сърце. Филмът на Ричард Къртис, който е събрал големи звездни имена, може да се гледа отново и отново.

Полярен експес (2004)

Вече пораснали ни е трудно да повярваме в приказки и вълшебства. Този анимиран филм разказва как на Бъдни вечер момчето, което не е вярва в съществуването на Дядо Коледа, получава възможност да го посети на Северния полюс. Докато пътува с влака, младият герой си създава нови приятелства и получава полезен урок. 

Вижте още:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser