Преминете към основното съдържание

Клъч чантите, в които се влюбихме от пръв поглед

Галерия

Клъч чантите се срещат в доста разновидности, а това означава, че можем да ги носим с всеки тоалет. Изработени от велур, деним или кожа, декорирани с блестящи камъни или в изчистен кежуъл стил, вариантите са безброй. На подиума ги видяхме в различни цветове, което ни дава възможност да изберем съвършения модел според случая и облеклото си.

Дамските чанти са страст за всяка жена. В началото се ражда желанието да ги имаме, а след това правим планове за това с какво ще ги носим. Не е тайна, че клъч моделите са сред най-обичаните, защото се малки и удобни, но в същото време стилни и практични. С тях винаги всичко ни е под ръка. Буквално! Те са перфектното решение в много случаи, тъй като са малък и деликатен акцент, който завършва цялостната ни визия.

Разгледайте едни от най-ефектните дизайнерски чанти в галерията ни. Открихме ги в есенните колекции на: Armani Prive, Balmain, Celine, Elisabetta Franchi, Fendi, Giorgio Armani, Givenchy, Moschino и Valentino.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser