Преминете към основното съдържание

Клоуи Кардашиян изостави гаджето си заради бившия си съпруг

Ламар Одом й призна, че я обича
Клоуи с Ламар
Клоуи с Ламар © Getty images

Макар че е разделена от все още законния си съпруг Ламар Одом, по всичко личи, че Клоуи Кардашиян продължава да държи на него. Най-голямото доказателство за това е фактът, че заради него тя сложи край на връзката си с настоящата си половинка Джеймс Хардън, с когото беше заедно от четири месеца, твърдят американски медии.

В момента, в който научи, че Ламар лежи в болница в Лас Вегас и е в кома, Клоуи отлетя за Невада и до днес е неотлъчно до него. За щастие най-критичните моменти преминаха и днес Ламар е в съзнание, говори и дори вече е транспортиран в Лос Анджелис. Там тепърва му предстоят дълги месеци на рехабилитация, време, през което той най-вероятно отново ще разчита на помощта на Клоуи.

Близки на сестрата Кардашиян са категорични, че отношението й към Ламар се е променило много, след като лекарите й разяснили, че като все още законна негова съпруга тя ще е тази, която ще трябва да взима жизненоважните за баскетболиста решения. „Ситуацията с Ламар много промени Клоуи. Тези дни бяха много тежки за нея“, споделя приятелка на риалити героинята.

Как обаче се чувства в цялата ситуация гаджето й Джеймс, питат се всички. След партито за рождения си ден, което Клоуи му организира, той призна, че се чувства прекрасно във връзката им и е много щастлив с нея.

Откакто преди седмица обаче тя го изостави заради Ламар, баскетболистът нито веднъж не е споменавал на публични места името й. Според последните медийни писания двамата са сложили край на връзката си и поне засега Клоуи предпочита да е до Ламар.

© Splash, Клоуи и Джеймс

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser