Преминете към основното съдържание

Клоуи Кардашиян в любовен триъгълник

Бившият й все още си я иска обратно
Ламар, Клоуи и Джеймс
Ламар, Клоуи и Джеймс © Getty images; Splash

В доста странна ситуация попадна Клоуи Кардашиян, която се оказа желана не от един, а от двама мъже едновременно – от все още законния й съпруг Ламар Одом и от новото й гадже Джеймс Хардън.

След като по време на инцидента с Ламар Клоуи остави всичко, включително и връзката си с Джеймс на заден план, за да бъде до Одом, изглеждаше, че риалити звездата е решила да даде втори шанс на брака си. Това се затвърди и от решението й да отложи развода им, оттегляйки документите си от съда.

Това доведе до множество слухове и спекулации - че риалити звездата е решила да се върне при експоловинката си и поради тази причина е зарязала Джеймс.

Всички клюки наложиха на Клоуи да излезе и да заяви, че поне засега тя няма намерение да се събира с Одом, макар да продължава да го обича. Кардашиянката освен това показа и че иска да оправи отношенията си с Джеймс, появявайки се на първия му мач от сезона в Хюстън. Дали двамата ще си дадат втори шанс обаче все още не е ясно.

Любопитното е, че приятелите на Ламар споделят, че той продължава да обича Клоуи и е твърдо решен да си я върне. Той смята, че срещата й с Джеймс не е, за да се събере с него, а за да се изяснят и да се разделят цивилизовано.

„Ламар знае вътре в сърцето си, че Клоуи не иска да бъде с никой друг, освен с него”, споделя приятел на Одом. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser