Преминете към основното съдържание

Коафьорът на ELLE Любен Николов с ексцентрично шоу на SFW

В последната вечер на Sofia Fashion Week талантиви фризьори завладяха сцената на модния форум
Любен Николов
Любен Николов

След Милано, Париж и Ню Йорк, София направи своята заявка да се превърне в престижна столица на модата.

В сезон Есен/Зима 18, за пръв път зрителите се насладиха на невероятно фризьорско шоу, което остави без дъх ценителите на красивата коса. Тази магия беше част от финалната вечер на софийската седмица на модата.

Любен Николов

Музиката на ексцентричната Лейди Гага раздвижи гостите, а танцьорите от балет Фейм, сътвориха спектакъл в основата, на който бяха атрактивните коси, стилизирани с продуктите на Mi Amante от коафьорът на ELLE България Любен Николов.

Kadiffe Chocolate

Коси в тон с визията от шоуто Marc Jacobs

Галерия

Коси в тон с визията от шоуто Marc Jacobs

Снимки: Getty/Imaxtree

Източната магия среща кадифената красота на сцената на SFW. Гостите на модното събитие станаха свидетели на премиерата на Kadiffe Chocolate, представена от виртуозите в авангардните прически, Хидеказу Хаяши и Кенянг от Япония.

Саверио Палма

Любимецът на българската публика, маестро Саверио Палма, разкри тайните на красивата прическа, пресъздадени върху косите на 5 красавици, удостоени с титли за красота.

Още по етикети

стил , мода , коса , SFW
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser