Преминете към основното съдържание

Коафьорът на ELLE с награда #YouAreTheFirst

Фризьорските призове бяха връчени на пищна церемония в хотел „Маринела“, водена от Зуека и Рачков
Наталия Гуркова връчи наградата на Любен Николов на церемония, водена от Зуека и Рачков
Наталия Гуркова връчи наградата на Любен Николов на церемония, водена от Зуека и Рачков © Инж. Пламен Колев

Любен Николов – коафьорът, с когото ELLE работи през последните години, бе отличен с една от наградите #YouAreTheFirst на пищна церемония в зала EFE на столичния хотел Маринела. Статуетката, връчена му на сцената от Наталия Гуркова, е за „Фризьорско шоу“ на годината.

© Инж. Пламен Колев, Любен Николов получи статуетка за "Фризьорско шоу" на годината

Наградите за коафьори #YouAreTheFirst се раздават за пръв път в България от Christian of Roma. Собственикът на марката Елена Кристиано бе подготвила изискана вечеря за гостите си, като церемонията по награждаването беше част от фестивала Sofia Hair & Fashion show, който се провежда в момента в зала EFE. Великолепни водещи, както винаги, бяха Зуета и Рачков.

© Инж. Пламен Колев, Елена Кристиано и стилист Капанов

Една от най-вълнуващите награди – „Почетна грамота” за постижение на годината – бе дадена на рекордьорката на Гинес Ваня Иванова. Чаровницата от Пазарджик е част от техническия екипна BES, Милано, представен от Christian Of Roma. Тя прослави България със своя талант и упорство! 6 месеца подготовка, 8 часа без храна и вода, 330 вдигнати коси, нито една дисквалифицирана прическа и безвъзмездната подкрепа на приятели и колеги, носят на първата за тази вечер призьорка признанието за рекорд на Гинес. Тя получи „Почетна грамота” за постижение на годината.

© Инж. Пламен Колев, Елена Кристиано връчи почетна грамота на рекордьорката за Гинес Ваня Иванова

Награда специална значка за благотворителност получи италианския гримьор Рене Бонанте. Години наред той създава визии и гримира жените, преминали през химиотерапия, за да могат да са пълноценни в своето ежедневие. Неговата кампания „Грим за една усмивка” е посветена на именно на тях. Той е създател на хитови визии за театъра, киното и светските издания.

Наградите You Are The First са посветени на две големи годишнини – 25 години от създаването на Christian Of Roma и XX-а годишнина на Международния фестивал на прическата и красотата, плод на съвместното сътрудничество на Елена Кристиано с Inetrcoiffure България и стилист Капанов. Самият корифей на ножицата раздаде 23 награди същата вечер.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser