Преминете към основното съдържание

Коафьорът на първата дама Десислава Радева не иска подаръци за юбилея си

С благотворителното си шоу Любен Николов ще набира средства за образованието на сираци
Коафьорът Любен Николов (вляво) с президента и първата дама Десислава Радева.
Коафьорът Любен Николов (вляво) с президента и първата дама Десислава Радева.

Ежегодното благотворително шоу на топ коафьора Любен Николов тази година ще се проведе под патронажа на първата дама – г -жа Десислава Радева. Той е неин личен фризьор, а идеята се е родила спонтанно при едно от посещенията на г-жа Радева в салона му.

Десислава Радева в салона на Любен Николов.

Вместо подаръци за 20-годишния си юбилей като коафьор Любен Николов ще набира средства, които ще бъдат дарени за продължаване на средното образование на сираци от домовете в Казанлък и Кюстендил. Фондация „Сийдър“, която също е спомоществовател, успешно е трансформирала тези учреждения в съвременни Центрове за семейна грижа като идеята е подкрепата за децата да продължи и след като ангажиментът на държавата е приключил.

Любен Николов е поканил в шоуто да участва и неговия колега и приятел – Ивайло Колев, който тази година също празнува юбилей – 10 години като коафьор.


КОЛКО СТРУВА ПРИЧЕСКАТА НА ПЪРВАТА ДАМА?


Шоуто ще бъде под надслов „Живот след смъртта“ и ще препраща към Библейската тематика за пътя на душата към Рая и Ада. Интересното е, че тази вечна тема ще бъде пресъздадена чрез ревю на арт прически, както е по традиция при Любен Николов. Чрез тях двамата стилисти ще покажат идеята за последната равносметка, терзанията на човешката душа, греха и опрощението. Стилистите се доверяват на професионалните продукти „Mi Amante“, с които постигат желаните визии.

Водещи ще бъдат Гери Дончева и Станимир Хасърджиев, а Любен Николов обещава финалът да бъде изключително експресивен и ексцентричен, невиждан до сега.

Освен че е коафьор на първата дама, Любен Николов работи и по кориците и сесиите, които списание ELLE реализира в България:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser