Преминете към основното съдържание

Код червено! 52 страстни визии от модния подиум, с които ще ни забележат

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Днес сме активирали код червено, за да привлечем погледите ви с 52 впечатляващи визии от подиума, с които ще ни забележат отдалеч. Червеният цвят провокира и засилва емоциите ни. Смята се за най-изкусителния, символ е на страстна и огнена любов. Носи послание за твърд характер, смелост, решителност, енергичност, сила, ентусиазъм, импулс, вълнение и желание.

Дамите, които обичат да се обличат в червено, са уверени и смели, харесва им да привличат вниманието на останалите върху себе си и имат лидерски качества.

Останахме силно впечатлени от червените пролетно-летни визии на подиума, по идеи на 16Arlington, Aleem Yusuf, Alibrando, Altuzarra, Balenciaga, Chanel, De La Renta, Gucci, Kane, Mischka, Mugler, Valentino... Те показаха голямо разнообразие от кройки и комбинации между дрехи и аксесоари. Какво ще кажете за дълъг широк панталон в червено, съчетан с черна тениска и удобни спортни обувки?

Червеният цвят е лукс, подходящ за тези от нас, които не се страхуват да го използват. Отворете галерията ни, която ще ви накара да се влюбите в него. Той вдъхновява и със сигурност ще ви се прииска да потърсите в личната си пролетна колекция онази секси червена рокля, която не сте изваждали скоро.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser