Преминете към основното съдържание

Код синьо! Всички визии от модното ревю на Christian Siriano за есен-зима 2022

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Дизайнерът представи колекцията си за есен-зима 2022/2023 в зала на 102-етажния небостъргач „Емпайър Стейт Билдинг“ в Ню Йорк, със забележителна публика като Дрю Баримор и Сюзън Сарандън. Моделите, които дефилираха на пистата, също бяха толкова впечатляващи. Любимките на Сириано, Карън Елсън, Кандис Хъфин и Коко Роча, откриха модното шоу, а в края на ревюто го закриха. Половината от гостите бяха лоялни клиенти на бранда. „Ако харчат 200 000 долара на сезон, те трябва да са тук“, заяви дизайнерът.

Какво ще купят за есен-зима 2022/2023? Много синьо. Сириано следваше строга цветова палитра и нарече колекцията си Victorian Matrix, предназначена да отрази напрежението на епохата, в която живеем.

Безспорно синият цвят бе преобладаващ, последван от класическото черно и от малко нюд. Вниманието ни бе привлечено и от принтовете в облеклата, по-специално от точките и карето. Ето че пак сме на ретро вълна, поднесена с голяма доза елегантност. Сириано не разочарова и любителите на денима. Все пак щеше да е странно сред толкова визии в синьо да липсва дънково облекло.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser