Преминете към основното съдържание

Кое е най-подходящото деколте за вашата фигура?

Важен детайл от стайлинга ви, който трябва внимателно да се подбере според фигурата ви, за да не изглеждате нелепо
София Лорен и Джейн Мансфийлд
София Лорен и Джейн Мансфийлд © getty

Всички жени знаят от какво най-много се впечатляват мъжете!

Не е тайна, че силният пол се захласва по красивите деколтета. Ето защо е важно да сложите дреха с правилното деколте, което най-добре ще подчертае фигурата ви. За това ви предлагаме да се запознате с различните форми деколте и да откриете кое е най-подходящото за структурата на тялото ви. 

Равно деколте

Равното деколте се използва най-често при булчинските рокли, защото е изчистено и дискретно, а и пасва на повечето силуети. Не го препоръчваме на дамите с малък бюст, защото оптически го смалява. Този тип позволява съчетанието с по-пищно колие.

Сърцевидно деколте

Сърцевидното деколте е едно от най-разпросранените видове деколтета. Защо ли? То дава илюзията, че имате по-голям бюст, затова е подходящ за жени с малки или нормални форми. Не е препоръчително за дамите с по-пищни гърди, тъй като ще подчертае размера им още повече, а по този начин рискувате да изглеждате дори и пошло. Ако все пак сте се спрели на този вариант, препоръчваме ви да го комбинирате с аксесоар на врата, като например чокър.

V - образно деколте

Този тип е олицетворение на сексапил, тъй като удължава силуета и подчертава шията ви. Може да акцентирате на раменете, в зависимост дали искате вашата визия да изглежда по-дискретнa или по-предизвикателнa. V-образното деколте е подходящо за дръзките жени, които се чувстват уверено в телата си. Ако искате да поставите акцент, дълго висящо колие е перфектният вариант.

Деколте с висока яка, тип лебед

Деколтето тип лебед ще ви придаде строг и елегантен вид. Подходящо е за вечерни или официални поводи. Ако искате косата ви да кореспондира с подобен тип деколте, ви препоръчваме тя да бъде прибрана или хваната на кок. Допълнтете с дискретни обеци и ще имате един наистина изискан стайлинг. Пищните огърлици не са подходящи, защото ще стоят твърде грубо и претрупано.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser