Преминете към основното съдържание

Кое масло ни помага да отслабнем и да премахнем целулита?

От Elancyl знаят отговора
© iStock

В началото на всяко лято се изправяме пред истината в огледалото, а тя не винаги е толкова красива, колкото ни се иска. Факт е, че красивият силует не означава само да нямаме целулит. Освен това кожата трябва да е стегната и без стрии. Но кой има време да се занимава със всеки проблем по отделно?

Точно за такива жени, от Elancyl създадоха маслото за подпомагане на отслабването Slim Design. То е разработено, за да действа в две посоки – от една страна подпомага отслабването, а от друга действа срещу онези несъвършенства, които никой не харесва, а именно стрии, целулит и отпускане на кожата.

Уникалното в продукта е, че неговата формула е двуфазна, което означава два пъти повече съставки за действие срещу несъвършенствата. Водната фаза съдържа комбинация от кофеин и брашлян, които разграждат и елиминират мазнините. Маслената фаза пък съдържа масло от камелина, което предотвратява образуването и заличава вече съществуващите стрии.

За максимален ефект от марката препоръчват нанасянето на Slim Design да бъде последвано от специалния масаж, разработен от физиотерапевт. На чиста кожа нанесете олиото, като няколко пръскания са напълно достатъчни. Започнете да движите и двете си ръце от двете страни на бедрата, ритмично с бързи натискания, както е показано на илюстрации 1 и 2. След това започнете да натискате и завъртате вертикално и/или напречно по продължение на проблемите зони – бедра, ханш и корем (илюстрации 3, 4 и 5).

Разбира се, всички тези положителни ефекти върху тялото идват с неповторимо удоволствие при употреба. Ароматът е нежен и успокояващ, а немазната текстура на сухо олио ви позволява да се облечете веднага, без да оставя следи по кожата и дрехите.

А веднъж започнете ли да ползвате Smil Design, положителните ефекти не закъсняват! Само след 7 дни ще забележите по силуетът ви е по-слаб и изваян. След още 14 дни големите неравности по кожата са изгладени, а след 28 дни ефектът се засилва дори още повече. Точно след толкова видимостта на съществуващите стрии е намалена, а нови такива спират да се появяват.

За да засилите ефекта от действието на олиото Slim Design, си свалете и мобилното приложение Slim Coach. То е вашият личен треньор в комфорта на собствения ви дом, който ще ви даде идеи за ефективни масажни техники и упражнения, с които да подпомогнете отслабването си. Специално за лансирането на новия продукт, е добавена и опцията „Йо-йо ефект“ за още по-персонализиран подход и по-ефективна грижа за тялото.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser