Преминете към основното съдържание

Кога ще е последният концерт на Графа в София?

Датата е 10 февруари, а мястото – Sofia Live Club
© Нели Куртева

Не се притеснявайте, Графа няма да слиза от софийската сцена, а просто започва националното си турне и това ще бъде последният му концерт в столицата преди голямото шоу на 27 ноември в НДК. На сцената на Sofia Life Club заедно с изпълнителя ще се качат музикантите Борислав Бояджиев – DJ Borche, Венцислав Трифонов, Мирослав Иванов, Красимир Тодоров, Александър Обретенов, Васил Крумов. На входа на клуба ще има специална каса, от която най-верните почитатели на Графа ще могат да си купят билет за дългоочакваното шоу през ноември. Всеки, който купи два билета за концерта в Зала 1 на НДК, ще получи на място и личен подарък от Графа – фен-тениска, специална светеща гривна, както и снимка с изпълнителя.

Преди дни от „Монте Мюзик” обявиха и датите за националното турне на Графа и неговата група – 31 май в Античния театър в Пловдив, 4 юни в Летния театър на Бургас и 5 юни във варненския Летен театър. Големият финал на турнето ще бъде на 27 ноември в Зала 1 на НДК. 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser