Преминете към основното съдържание

Когато фишуто е по-ефектно от бижу: 23 идеи от големите дизайнери

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

В галерията ни сме ви подготвили 23 елегантни фишута от пролетните колекции на Acne, Blumarine, Celine, Dolce&Gabbana, Elie Saab, Emporio Armani, Erdem, Etro, Ferragamo, Tommy Hilfiger, Howell, Jacobs, Lanvin и Missoni. След като ги видите, със сигурност ще ги извадите от гардероба. А ако не ги откриете там, като свърши домашната ни ваканция, ще искате да обиколите магазините. Тези модели ще ви върнат настроението и ще ви накарат да се усмихнете.

Малките шалчета показват много стил и са чудесен аксесоар за пролетната ни визия. Не са по-малко ефектни от блестящите бижута. Понякога могат да бъдат още по-впечатляващи и да заменят и най-бляскавата огърлица.

Разгледайте идеите на световните дизайнери, които ще ви напомнят, че и това ще отмине и ще се радваме заедно на хубавото време. Те ще ви вдъхновят да застанете пред огледалото и да пробвате различни начини, по които може да носите любимото ви фишу.

Още по етикети

аксесоари , фишу , шал
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser