Преминете към основното съдържание

Кои актьори са яли най-много шамари от Койна Русева...

...на сцена и пред камера? Издава самата тя в телевизионно интервю по повод ролята ѝ в сериала „Скъпи наследници“
© bTV

Разведена бизнесдама, амбицирана да спечели колкото е възможно по-голяма част от наследството на баща си. Представяме ви героинята Милица, изиграна от Койна Русева в новата хитова драмеди поредица на bTV „Скъпи наследници“.

Самата актриса обаче не се припознава в екранната Милица, а само уплътнява образа ѝ. „Някои я наричат „паун“ и „софийско парвеню“. Не са много мили думите за моя персонаж, но такава е ролята“, каза Койна в студиото на предаването „120 минути“ този уикенд.

На екрана – омраза, зад кадър – приятелства

В сериала героинята ѝ често раздава шамари, което е и повод да се замисли кои са нейните колеги, отнесли най-много плесници от нея покрай различните ѝ роли.

© bTV, Койна Русева и Димитър Баненкин в "Скъпи наследници"

„Най-много на сцената съм удряла Асен Блатечки, а на малкия екран – Мишо Билалов“, признава актрисата. „Това са истински шамари и е уговорка между нас – ако искаме драгият зрители да опъне гръбнак на стола, докато ни гледа, шамарите трябва да бъдат реални“.


                ФОТОГРАФЪТ НА ЛИЗ ХЪРЛИ СНИМА КОЙНА РУСЕВА ЗА ELLE


Един от потърпевшите в сегашното ѝ амплоа е актьорът Димитър Баненкин, който също е част от звездния каст на „Скъпи наследници“. В сериала Баненкин играе Марин – брата, с когото героинята на Койна е в постоянен конфликт. Въпреки екранната им омраза обаче, извън кадър актрисата става близка с колегата си, а също и с Ивана Папазова (която играе Венета).

„Спокойно мога да кажа, че съм приятел с Койна. Тя е феномен и аз държа да гледа всичко, в което участвам, защото мнението ѝ ми е важно“, споделя Димитър Баненкин.

Спомени за летата на село

Разликите между култовата актриса и героинята ѝ в драмеди поредицата не спират до тук. По сценарий завръщането на село изважда Милица от зоната на комфорт и изостря още повече отношенията със семейството ѝ.

© bTV, Актрисата в ролята на Милица

За сметка на това, Койна харесва живота сред природата, където далеч от градския шум, си почива най-добре. Задълженията на селския живот не са ѝ чужди, защото като дете прекарва летата си на село, в къщата на дядо си и баба си (на която е кръстена).

„Мястото, на което снимахме „Скъпи наследници“, е почти идентично с мястото, в което аз съм живяла. Едно село до Стара Загора, казва се Остра могила и там всички сме проклети – остри камъни сме“, връща се към спомените си актрисата. „По цяло лято карахме колелета, тичахме боси, къпехме се във вирове, вечер лежахме на асфалта, защото беше горещ. Играехме на улицата до късни доби. Имах синьо „Балкан“-че и с него кръстосвахме улиците. Ние бяхме диваци, влизахме по пещери, крадяхме дини...“

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser