Преминете към основното съдържание

Кои четири зодии ще срещнат любовта това лято

През 2022 г.Венера – планетата на любовта и красотата –излиза от ретроградната си фаза и навлиза в период, наречен директно движение. В тази връзка отделните знаци на зодиака могат да разчитат на интересни познанства, а за някои късметът в любовната сфера ще се усмихне двойно – ще ги залее вълна от чувства и много от тях могат да чуят Менделсон.

Козирог

Лятото е най-благоприятното време за намиране на постоянство в любовта. Позицията на Венера ще допринесе за добро развитие в личния живот - запознанството с потенциален партньор ще бъде неизбежно. Вероятно е да имате неочаквана среща с чужденец или познат, който се е преместил да живее в чужбина. Козирозите са скептични към връзките от разстояние, но годината на Тигъра ще ги научи да приемат подобно развитие.

Близнаци

До края на юни Близнаците могат да очакват истински прилив на ярки емоции в любовната сфера, който ще се дължи на съвпад на Венера с Уран във вашия знак. Бъдете готови да посрещнете стрелите на Купидон - имате всички шансове да бъдете напълно погълнати от това чувство. Онези представители на знака, които отказват да повярват в любовта от пръв поглед, ще бъдат поразени именно от подобно чувство. Ще имате желание да се свържете с този човек възможно най-скоро, но звездите не ви съветват да бързате. Насладете се на момента, опознайте партньора си по-добре, изучете навиците му и помислете дали споделяте неговите възгледи за живота? Ако отговорът е да, тогава действайте смело и решително.

Рак

От 18 юли до 11 август Венера ще бъде във вашия знак, което означава, че имате всички шансове да подобрите личния си живот! Самотните Раци ги очаква невероятно любовно приключение, което може да започне с ваканционен романс. Да, на пръв поглед може да изглежда, че приказката край брега остава само там, но не и във вашия случай. Отношенията с противоположния пол ще се развиват бързо дори след празниците. Ако Ракът се старае и полага усилия да изгради сериозна връзка, лекият флирт и ненатрапчивата романтика ще прераснат в силна и обещаваща връзка.

Лъв

Царствените особи също могат да разчитат на подкрепата на планетата на любовта Венера. Успоредно с това в живота ви ще се намеси друга планета - Юпитер (известна като "носеща щастие"). Това ще бъде щастлив период в живота на Лъва, който ще донесе много интересни и смислени запознанства. Съвети от звездите: излизайте по-често, не отказвайте да посещавате събития, проявявайте интерес към противоположния пол, ходете на срещи. Основната задача е да не седите вкъщи. Не трябва да чакате и да се надявате, че принцът ще дойде в дома ви, въпреки че не може да се изключи такъв подарък от съдбата. Внимавайте обаче, много от вас може да се подведат от скъпи подаръци и изкусителни предложения, а зад всичко това може да се крият неразумни намерения от страна на противоположния пол.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser