Преминете към основното съдържание

Кой да знае, че са приятелки! Адел, Дженифър Лорънс и Ема Стоун се забавляват заедно

Актрисите и певицата похапнаха в мексикански ресторант
Адел и Дженифър Лорънс
Адел и Дженифър Лорънс © xposure

Медиите и по-точно папараците разкриха поредното изненадващо звездно приятелство - това между актрисите Дженифър Лорънс, Ема Стоун и певицата Адел. Трите дружки бяха засечени, докато влизаха в популярен мексикански ресторант в Манхатън., където се срещнаха на вечеря

Момичетата се отдадоха не само на консумирането на различни деликатеси, но и на приятелска раздумка подкрепена с коктейли "Маргарита", по време на която със сигурност е била свързана и темата за мъжете.

© xposure, Ема Стоун и Дженифър Лорънс

Първи в ресторанта пристигнаха Дженифър и Ема, които изчакаха да приключи участието на Адел в популярно американско предаване, за да се присъедини към тях.

Гости на ресторанта разкриха пред медиите, че трите дами са вдигнали доста наздравици. И има за какво. Новият филм на Дженифър Лорънс от поредицата „Игрите на глада“ постига много добри резултати в бокс офисите. Адел пък счупи няколко рекорда с новия си албум "25".

© xposure, Трите дружки си говорят в колата

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser