Преминете към основното съдържание

Кой е любимият парфюм на Зендая?

Тя е и негово рекламно лице

Зендая е едно от младите лица в Холивуд, които са толкова харизматични, че веднага правят впечатление на големите имена в модата и красотата. След колекцията с Тommy Hilfiger, сега тя стана рекламно лице и на новия аромат на Lancômе, предназначен именно за най-младото поколение -  Idôle.

"Много се вълнувам от това, че съм лицето на новия аромат на Lancôme. Idôle е парфюм, изпълнен със смисъл. Харесва ми, е че е свеж и лек. Аз съм много придирчива по отношение на парфюмите, но Idôle ухае прекрасно и го обичам”, споделя Зендая.

Сигурни сме, че и вие ще го заобичате, защото  Idôle е мускусен, шипров и цветен аромат, създаден от три дами в парфюмерийната индустрия: Шиамала Месондьо, Адриана Медина и Надеж Ле Гарлантез. В него ще усетите компилация от запомнящи се съставки като специално създадената за Lancôme роза, заедно с роза Сентифолия, отглеждана във Франция, бергамот, круша и индийския жасмин.

Но освен, че има за рекламно лице Зендая, а уханието му е наистина запомнящото се, Idôle може да се похвали и с уникален флакон. Той е създаден от архитектурния и промишлен дизайнер Чафик Жасми и е сред най-тънките в света - дебелината на стъклото е едва 15 мм.

Търсете Idôle в козметичните магазини от края на месец август.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser