Преминете към основното съдържание

Кой е вашият противоположен зодиакален знак?

Какво можете да научите от астрологичния си антипод
© iStock

Помните ли как в детството на въпроса „на колко си години?“ лесно можеше да се отговори „на пет и половина“. Но в момента, в който влезем в двуцифрените числа, добавянето на „половинките“ става нежелателно.  Междувременно, оказва се, че не е лошо да празнуваме и тези допълнителни шест месеца от рождената дата.

Технически, вашият рожден ден отбелязва момента, в който слънцето се връща в положението, в което е било, когато сте се родили. Ако направите диаграма на този ден, тя ще покаже какво ви очаква през следващите дванадесет месеца. Въз основа на това астролозите съветват, че е необходимо да се отбележат и междинните резултати и да се изготвя и „полу-слънчева“ диаграма. Това ще ви даде представа какво остава да се направи и какво може да очаквате през останалите шест месеца от личната ви година.


НУМЕРОЛОГИЯ: КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ 2019-ТА ГОДИНА?


Но, за да ви улесним с тези астрологични задачи, ще ви дадем една малка хитртинка. 

Вместо да си правите диаграма след шестия месец, всичко, което трябва да направите, е да погледнете противоположния ви знак. С други думи - вижте кой зодиакален знак попада на датата на вашите лични шест месеца. Например, ако сте Козирог  и сте родени на 2 януари, тогава директната противоположност на вас е Ракът, с дата 2 юли. По правило тези знаци са много различни по характер. Например Ракът е грижовен и топлосърдечен, докато Козигодът е студен индивидуалист.

Помислете за връзката си с астрологичния си антипод.

Има ли някакъв аспект от този знак в личността ви? Ако е така, как това се отразява на вашите решения и поведение? И, ако не показвате много черти на противоположния знак, има ли шанс да се възползвате от него? Може би имате какво да научите един от друг. Например, Козирогът трябва да помисли как по-свободно да изразява чувствата си, докато Ракът трябва да работи върху целите и работните стратегии на бъдещето.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser