Преминете към основното съдържание

Кои храни по кое време на деня и ноща да ядете

ОРЕХИ 
Най-добре е вечер. Те съдържат много полезни вещества като омега-3 и антиоксиданти, които подобряват работата на мозъка. 

Най-лошо е сутрин. Понижават работоспособността на организма.

1 от 12

ОРЕХИ Най-добре е вечер. Те съдържат много полезни вещества като омега-3 и антиоксиданти, които подобряват работата на мозъка. Най-лошо е сутрин. Понижават работоспособността на организма.Свързани статии
Вредно, полезно и нещо по средата: кога какво да ядем

Всичко зависи от времето, в което консумираме храната

Здраве от природата – свежи зелени подправки

Хубаво е на трапезата ви често да присъстват пресни зелени подправки. Добре е да си правите и чай от тях - те не само дават аромат на храната ни, а могат и много повече – поддържат ни здрави, енергични, дори помагат да отслабнем и да изглеждаме по-добре.

Полезните „черни“ храни

Тъмният цвят на някои продукти се дължи на естествените растителни пигменти антоцианини. Направени проучвания показват, че антоцианите имат противовъзпалителни свойства и защитават от развитието на сърдечносъдови заболявания и рак. Учени са установили, че има намаляване на случаите на рак на дебелото черво и рак на хранопровода при консумация на черни малини например. 

10 изненадващи факта за мазнините

Всички ги имаме – някои повечко, други по-малко. И всички все повтаряме, че ни се иска да ги намалим, но дали знаем истината за мазнините и как да ги стопим, без да навредим на здравето си. Ето 10 научно доказани факта, които може да ви изненадат, но ще ви помогнат.

Кога здравословните продукти са вредни?

Вижте по кое време на деня какви храни да ядете

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser